Фехтувальник Гутцайт відмовився йти до Ради за списком «Слуги народу». Бачить себе у виконавчій владі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Партія «Слуга народу» виключила спортсмена-фехтувальника Вадима Гутцайта зі свого виборчого списку для участі у виборах Верховної Ради. Про це повідомляється на сторінці партії у Facebook.

«Інформуємо про нові зміни у списку партії «Слуга народу». Співак Дмитро Павлович № 33 і Гутцайт Вадим Маркович № 81 вирішили не балотуватися на цих виборах і не будуть включені в остаточний список партії», — йдеться в повідомленні.

Напередодні про відмову брати участь у виборах Гутцайт повідомив у своєму Facebook. «Я людина справи, я не політик. Я ніколи ним не був. Я не вмію голосно кричати з трибуни, я вмію працювати. За моїми плечима багато проектів, важливих для міста, важливих для країни, важливих і для спортивної галузі», — написав Гутцайт.

Спортсмен подякував президенту Володимиру Зеленському та главі партії Дмитру Разумкову за довіру і додав, що бачить себе у виконавчій владі. «Чи то в Києві як керівник Департаменту спорту, чи то в Міністерстві молоді та спорту. І якщо президенту потрібен сильний фахівець, який справді може вивести Україну спортивну на міжнародний рівень, я готовий прийняти цей виклик», — написав він.

  • У середу, 12 червня, стало відомо, що ведучий телеканалу NewsOne, одеський політик Дмитро Співак не балотуватиметься у Верховну Раду за списком партії «Слуга народу». Крім того, з партійної сотні «Слуги народу» виключили кандидата під номером 73 — 25-річну Ірину Панченко.
  • Раніше партія «Слуга народу» оголосила про початок постпраймеріз. Вона пропонує громадськості у Facebook перевірити списки партії та написати думки про кандидатів.