Разумков: Списки «Слуги народу» будуть фіналізувати після постпраймеріз

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Голова політичної партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що політсила остаточно визначиться з кандидатами на вибори у Верховну Раду після проведення постпраймеріз. Про це він повідомив під час брифінгу, передає theБабель.

«Ми проведемо постпраймеріз, які дадуть нам можливість вивчити всіх кандидатів. Якщо стосовно когось буде знайдений серйозний негатив, якщо хтось виявиться не достойним представляти партію «Слуга Народу» у Верховній Раді, ми його обов’язково приберемо. Закон дозволяє нам це зробити до 8 липня. Ми хочемо отримати якісний список», — зазначив він.

Також Разумков уточнив, що через сайт партії надійшло понад 3,5 тис. заявок на висунення своєї кандидатури в одномандатних округах.

«Коли почали глибоко вивчати матеріали, які були нам надані, ми зіткнулися з тим, що, попри всю відкритість політичної структури, нам намагалися запропонувати окремих мажоритарників, котрі, м’яко кажучи, не відповідають критеріям і завданням, які партія «Слуга Народу» ставить перед собою у Верховній Раді. Тому зараз ми беремо паузу. Доопрацьовуватимемо списки, будемо обговорювати їх з делегатами та оприлюднимо у повному обсязі», — підкреслив він.