Поліція затримала 10 осіб при спробі захоплення кінотеатру «Київ». Пʼятничні сеанси скасовані

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Поліція затримала 10 осіб при спробі захоплення кінотеатру «Київ». Пʼятничні сеанси скасовані

Олександр Синиця / УНІАН

Поліція затримала 10 осіб, які намагалися увірватися до будівлі кінотеатру «Київ». Про це в ефірі телеканалу «Прямий» сказав начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

«У поліцію надійшла інформація близько години тому про те, що відповідні служби Київської міської державної адміністрації проводять інвентаризацію, технічні заходи у кінотеатрі «Київ», їх супроводжувала Київська муніципальна варта, комунальне підприємство. І на них напали приблизно 20 осіб, які намагалися увірватися в приміщення. Приїхали поліцейські наші, спецпризначенці, затримали зараз цих осіб», — розповів Крищенко в ефірі телеканалу.

Він уточнив, що частина нападників розбіглися, затримати вдалося десятьох із них, вони вже доставлені в райуправління поліції. Крищенко додав, що поки ніхто не звертався з заявами про отримання травм. Зараз в будівлі перебуває муніципальна охорона, співробітники «Київкінофільму» і нового орендаря «Сінема-Центр».

У Київській міській адміністрації відзначають, що в квітні-травні колишній орендар ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ» не пускав до приміщення комісію для обстеження, за фактом чого 24 квітня та 17 травня склали відповідні акти. Сеанси в кінотеатрі сьогодні скасовані.

«У разі придбання квитків на сьогоднішні сеанси ви можете їх повернути. Найближчим часом кінотеатр «Київ» продовжить роботу в звичайному режимі», — йдеться в повідомленні.