Соціаліст Кива йде на вибори з Бойком і Медведчуком

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Колишній голова «Соціалістичної партії» Ілля Кива йде на парламентські вибори у складі партії «Опозиційна платформа — За життя». Про це повідомили у пресслужбі «Соціалістичної партії України".

«Ми прийняли пропозицію приєднатися до потужної прогресивної команди «Опозиційна платформа — За Життя». Сьогодні найголовніше — це досягнення миру в нашій країні. І ми зробили наш крок для того, щоб зшити Україну», — заявив Кива.

Також на сайті соціалістів зазначено, що ексрадник Арсена Авакова відійшов від партійних справ.

«Ілля Кива склав повноваження голови «Соціалістичної партії України". Його відставку прийняв черговий зʼїзд, який відбувся 5 червня. Рішенням зʼїзду було обрано нового голову партії — Сергія Чередніченка», — зазначають у повідомленні.

Проте Кива заявив, що остаточно з Соціалістичної партії не йде і в «Опозиційній платформі — За життя» представлятиме інтереси соціалістів.

«Одноголосним рішенням зʼїзду СПУ делегувала мене представляти наші інтереси в «Опозиційною платформі — За життя» для зміцнення української позиції. Ми чітко розуміємо, що нашій партії необхідно представництво у Верховній Раді, і саме тому ми прийняли таке рішення! Програма «Опозиційною платформи» збігається з програмою «Соціалістичної партії», і тому СПУ буде підтримувати її програмну діяльність», — написав Кива у Facebook.