У Німеччині вбили учасницю шоу «Україна має талант» Аллу Клішту. Її тіло було знайдено в річці

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У німецькому місті Руст було знайдено тіло українки Алли Клішти, яка стала популярною після участі в шоу «Україна має талант» у 2011 році. Її тіло виявили у річці Рейн ще 18 травня, повідомляє The Daily Mail.

«Поліція заарештувала 30-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. Він колишній хлопець Клішти, але його імʼя називати відмовляються», — йдеться в повідомленні.

Також у поліції уточнили, що поки жодних звинувачень не висували. Проте розслідування справи триває.

Як відомо, Клішта пропала ще в кінці квітня. Тоді ж вона перестала відповідати на дзвінки та ходити на роботу. Поліції вдалося зʼясувати, що спершу дівчину вбили, а після викинули в річку.

Цю ж інформацію журналістам «ТСН» підтвердила представниця Генерального консульства України в Мюнхені.

Клішта виступала в декількох шоу талантів у Німеччині, Україні та Румунії. При цьому на батьківщині вона встановила рекорд з одночасного розкручування обручів — 102 хула-хупи, загальною вагою близько 20 кг.

  • У Македонії під час змагань з парапланеризму загинули громадяни України та Великої Британії. 54-річний британець Иннес Пауелл і 56-річний українець Ігор Волов зіткнулися в небі над македонським містом Крушево вдень 17 серпня, перед фінальною частиною змагань British Open.
  • У Словенії зіткнулися два автобуси з українською реєстрацією. В аварії загинула літня українка.