Саакашвілі просить про допомогу користувачів соцмереж. Він питає, чи йти йому на вибори до Ради з Кличком

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Колишній президент Грузії та колишній голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі вирішив запитати у користувачів соцмереж, чи йти йому на парламентські вибори з командою мера Києва Віталія Кличка. Відповідне звернення Саакашвілі виклав у Facebook.

«Мені знадобиться консультація з вами і ваша допомога. Я звернувся до різних політичних сил допомогти нам, і відгукнулось кілька партій. У тому числі мер Києва та лідер партії УДАР Віталій Кличко запропонував мені очолити його партію і разом піти в парламент», — говорить Саакашвілі.

Колишній президент Грузії додав, що Віталій Кличко —дуже достойна людина, його давній друг і найкращий з усіх столичних мерів.

Саакашвілі також зазначив, що в «Удар» можна йти за умови, що партію треба змінювати фундаментально — очистити від соратників екс-президента Петра Порошенка та корупціонерів, які повинні сидіти у вʼязниці.

«У відповідь на моє вчорашнє звернення до партій Віталій Кличко простягнув нам руку допомоги і зробив гідну пропозицію. Але я все буду робити виключно відкрито, і тільки дізнавшись вашу думку. Нам потрібно або йти з УДАРом за умови повного реформування, або прийняти рішення «не йти», ризикуючи залишитися поза виборами. Давайте оперативно вирішувати!» — написав Саакашвілі під відеозверненням.