Український Forbes очолить колишня виконавча директорка «Громадського» Катерина Горчинська

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
Український Forbes очолить колишня виконавча директорка «Громадського» Катерина Горчинська

Facebook / Katya Gorchinskaya

Головним редактором «Forbes Україна» стане колишня заступник головного редактора Kyiv Post і виконавча директорка «Громадського телебачення» Катерина Горчинська. Про це theБабелю повідомили відразу два джерела.

Сама Горчинська не підтвердила і не спростувала інформацію. «Жодних коментарів, нічого з цього приводу сказати не можу», — заявила вона.

Горчинська працювала також керівником відділу розслідувань «Радіо Свобода» і кореспондентом The Wall Street Journal в Україні. На посаду СЕО «Громадського телебачення» Катерину призначили у січні 2016 року, і пропрацювала вона до жовтня 2018-го.

  • Раніше видання AIN.UA повідомляло, що журнал Forbes повернеться в Україну до кінця 2019 року. Видавцем буде словацька компанія Barecz & Conrad Media, яка володіє цим журналом у Словаччині, Чехії, Австрії та Угорщині.
  • Журнал випустив свій останній номер у 2017 році, а редакція журналу звільнилася повним складом. Причиною став тиск та цензурування журналу з боку нових власників UMH, викупленого у 2013 році у Бориса Ложкіна олігархом-втікачем Сергієм Курченком.