Бригада «Укренерго» розбилась у ДТП на Тернопільщині. Загинули четверо працівників

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Бригада «Укренерго» розбилась у ДТП на Тернопільщині. Загинули четверо працівників

Facebook / Поліція Тернопільської області

У Тернопільській області бригада працівників державного підприємства «Укренерго» потрапила в ДТП. У результаті четверо осіб загинули — старший майстер та три електромонтери. Про це повідомив тимчасовий виконувач обовʼязків директора​ компанії Всеволод Ковальчук у Facebook.

«При лобовому зіткненні з вантажівкою на місці загинуло троє наших колег, четвертий помер у лікарні. Водій у тяжкому стані перебуває в медичному закладі. Обставини ДТП з’ясовує поліція. Співчуваю родинам померлих, ми зробимо все можливе, щоб зменшити біль утрати. Бажаю одужання потерпілому», — зазначив Ковальчук.

ДТП сталась 30 травня. За даними поліції, на автодорозі не розминулися автомобілі MAN та Mitsubishi. В одній з версій, яку відпрацьовують правоохоронці, йдеться про те, що Mitsubishi L200 рухався в напрямку Тернополя, виїхав на зустрічну смугу та врізався у вантажівку. Зараз триває слідство.

  • 29 травня біля села Сестрятин у Рівненській області під час навчально-тренувального польоту розбився вертоліт Мі-8 Збройних сил. Внаслідок авіакатастрофи загинули чотири члени екіпажу разом із командиром 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ.
  • Розпочато розслідування. Серед версій — технічна несправність гелікоптера, неякісне паливо, неякісна підготовка до проведення польотів.