Moby скасував свій тур після того, як Наталі Портман заперечила інформацію про їхній роман

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Moby скасував свій тур після того, як Наталі Портман заперечила інформацію про їхній роман

Flickr / Giovanni Riccardi

Діджей Річард Мелвілл Холл, більш відомий як Moby, скасував свій книжковий тур після скандалу щодо його стосунків з акторкою Наталі Портман.

Про це повідомляє The Guardian.

Moby мав презентувати свою книгу Then It Fell Apart («А потім усе розвалилося») про стосунки із різними жінками. В одному з розділів ідеться про його нетривалі стосунки з акторкою Наталі Портман. Як пише Moby, вони зустрілися, коли їй було 20 років. Зараз акторці 37 років, а Moby — 53.

Портман не заперечує, що вони були знайомі з Moby, але стверджує, що він прикрасив історію заради продажів книги. За її словами, їй щойно виповнилося 18, коли вони познайомилися, і між ними нічого не було.

На це Moby відповів, що Портман справедливо шкодує, що зустрічалася з ним. Але, за його словами, він все ж розглядає їхнє знайомство як «коротку романтичну історію».

Moby мав виступати з книгою в Манчестері, Лондоні та Дубліні, але вирішив усе скасувати. Він вибачився перед прихильниками та пообіцяв повернути гроші тим, хто купив квитки на його презентації.

  • Діджей Річард Мелвілл Холл, більш відомий як Moby, вибачився перед актрисою Наталі Портман за слова про їхній роман. Співак визнає, що «мав діяти відповідальніше і з більшою повагою, коли вперше зустрівся з Наталі майже 20 років тому».