«Допомагає не відриватися від людей». Зеленський із командою з АП відповіли на тролінг із шаурмою

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:

У Володимира Зеленського відповіли на активне обговорення у соцмережах висловлювання президента про «запах шаурми в Києві». У Telegram-каналі Зеленського опублікували жартівливе фото, на якому президент тримає перед камерою шаурму.

На знімку на заправці Socar поруч із Зеленським стоять глава Адміністрації президента Андрій Богдан та його заступники — Кирило Тимошенко і Юрій Костюк.

«Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і вже тим більше ганебного. А ще — допомагає не «забронзовіти», не відриватися від людей. Для тих, хто у владі, це корисно. Рекомендую!» — йдеться у підписі до фото.

Допис супроводжується тегом #ШаурмаТакШаурма.

25 травня Володимир Зеленський у Facebook привітав мешканців Києва з Днем міста. Він перерахував речі, які «роблять Київ — Києвом», серед яких згадав шаурму біля метро.

«Це запах квітучих лип і шаурми біля метро. Це суботня тиша ранкового Подолу і невтомний гул проспекту Перемоги. Це вид з Володимирської гірки, чарівний цвіт каштанів і забудови «непорозуміння», — написав Зеленський.

Пост президента викликав невдоволення у користувачів соцмереж. Люди почали писати, що символом Києва є не шаурма, а перепічка (сосиска в тісті), каштани, а не липи.