Голова «Слуги народу» Разумков вважає, що кадрових змін Рада не схвалить. Луценко може залишитися на посаді до виборів

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков вважає малоймовірним те, що Верховна Рада до парламентських виборів проголосує за серйозні кадрові зміни, а тому Юрій Луценко може ще майже два місяці залишатися на посаді генерального прокурора.

Разумков в ефірі ток-шоу «Пульс» на каналі «112 Україна» пояснив це тим, що депутати, незважаючи на досягнуті з командою президента домовленості, провалили голосування за законопроекти Володимира Зеленського.

«Дивлячись на те, як Рада проголосувала за інші звернення президента, ми прекрасно розуміємо, що буде відбуватися далі. Були окремі депутати та окремі політичні сили, які в повному або частковому обсязі виконали ті обіцянки, які відверто давали президенту в межах переговорів, що відбулися в АП. А більша частина вчинила як зазвичай — проголосували і спробували на цьому попіаритися. Влаштовувати додаткові шоу, повʼязані з відставками — я не думаю, що це буде правильно», — сказав він.

На пряме запитання ведучого про відставку Луценка він не відповів, оскільки не є представником Адміністрації президента і не вважає «правильним коментувати подібне».