Святослав Вакарчук представив ще двох членів партійної команди «Голос»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Святослав Вакарчук представив ще двох членів партійної команди «Голос»

Goloszmin.org

Партія «Голос» музиканта Святослава Вакарчука призначила своїм програмним директором Павла Кухту, а заступником керівника виборчої кампанії — Ярослава Железняка. Про це йдеться на сайті партії.

Павло Кухта — екс-заступник голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ (SAGSUR) при Кабміні. Фахівець у галузі фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. Працював у стратегічній групі радників з підтримки реформ, разом з Іваном Міклошем та Лєшеком Бальцеровичем — людьми, які реформували та змінили Польщу та Словаччину.

Ярослав Железняк — теж член SAGSUR, радник з питань звʼязків з органами державної влади. У 2015—2018 роках був радником міністра економічного розвитку й торгівлі України, а у липні 2017 року призначений радником прем’єр-міністра зі зв’язків із парламентом.

«Павло та Ярослав — це професіонали, які максимально доклалися до того, щоб відбулася більшість позитивних реформ. Я дуже радий, що вони сьогодні приєдналися до нашої команди», — говорить лідер партії Святослав Вакарчук.