Коломойський симпатизує на парламентських виборах усім, крім Порошенка і колишніх «регіоналів»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Бізнесмен Ігор Коломойський, який повернувся до України після обрання президентом Володимира Зеленського, збирається допомагати на парламентських виборах усім, крім Петра Порошенка та колишніх членів «Партії регіонів».

Про це він розповів в інтервʼю «Українській правді».

Зокрема, він назвав своїм «другом» Юлію Тимошенко та заявив, що буде підтримувати її партію «Батьківщина» на виборах до Верховної Ради. Для цього він планує знизити вартість реклами на телеканалі «1+1», яким він володіє.

Так само Коломойський збирається допомогти лідеру «Радикальної партії» Олегу Ляшку. Від того, за словами бізнесмена, пішов головний спонсор — Юрій Зінченко.

Також Коломойський стверджує, що на президентських виборах симпатизував не тільки Володимиру Зеленському та Юлії Тимошенко, але й Анатолію Гриценку.

Премʼєр-міністру Володимиру Гройсману Коломойський поки не симпатизує, хоча той відмовився йти на вибори разом із Порошенком.

Щодо Святослава Вакарчука Коломойський не висловлює конкретних думок. Але розповів про те, як колись разом із Зеленським телефонував співаку та запитував, чи піде той на президентські вибори та чи підтримує Зеленського. За словами Коломойського, це було під час святкування завершення фінансового року.

  • Раніше бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що консультує партію, про створення якої раніше повідомили мер Харкова Геннадій Кернес і міський голова Одеси Геннадій Труханов.
  • Ігор Коломойський повернувся в Україну в ніч на 16 травня.