Мер Ужгорода заявив про готовність йти на вибори з партією на базі «Відродження», яку створюють Кернес і Труханов

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Мер Ужгорода Богдан Андріїв заявив, що готовий приєднатися до партії міських голів на базі «Відродження», яку створюють мер Харкова Геннадій Кернес і голова Одеси Геннадій Труханов, і йти разом з політсилою на дострокові вибори в парламент.

Про це він написав у Facebook.

За словами Андріїва, він підтримує харківського мера та впевнений, що в Раді має бути сильне представництво місцевого самоврядування. Також він зазначив, що партія «Відродження» з самого початку формувалася «знизу вгору», організовуючи партійні осередки в регіонах.

«Вважаю, що саме на таких засадах може базуватися сильна парламентська партія, яка буде залежати не від прізвища одного лідера, а від якості роботи її представників. І це стане найкращим стимулом для того, щоб працювати на результат. Думаю, більшість громадян підтримають такий підхід», — написав він.

  • Мер Харкова Геннадій Кернес і голова Одеси Геннадій Труханов створюють спільну партію для участі в парламентських виборах. Очікується, що в нову партію, створену на базі «Відродження», увійдуть до десятка мерів середніх і малих українських міст, наприклад Артемівська, Ужгорода, Вознесенська.
  • Президент Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень парламенту та його розпуск. Дострокові вибори призначені на 21 липня.