У будинку «королеви соулу» Арети Франклін знайшли три рукописні заповіти. Їхню достовірність перевірять

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Детройті, в приміському будинку американської співачки Арети Франклін через місяці після смерті королеви соулу було знайдено три рукописні заповіти. Один з них виявили під подушками у вітальні. Про це пише AP з посиланням на адвоката.

Останній з документів датується березнем 2014 року і, найімовірніше, передає активи відомої співаки членам сімʼї. Однак деякі записи надзвичайно важко розшифрувати, на чотирьох сторінках деякі слова викреслені, а на полях написані фрази. Ще два заповіти за 2010 рік були знайдені в замкненій шафі.

Девід Беннетт, який був адвокатом Франклін понад 40 років, передав заповіти в суд, оскільки не впевнений в їхній справжності. Слухання призначено на 12 червня. Два сини співачки заперечують проти заповіту.

  • Королева соулу Арета Франклін померла 16 серпня 2018 року в Детройті, у віці 76 років від раку підшлункової залози.
  • NASA назвало астероїд на честь американської співачки.
  • За свою карʼєру Арета отримала 18 премій Греммі і записала близько 25 «золотих» платівок. За гнучкий і сильний вокал Франклін часто називають «Королевою соулу». У 1987 році вона стала першою жінкою, чиє імʼя було занесене в Зал слави рок-н-ролу. У листопаді 2008 року журнал Rolling Stone оголосив її найвидатнішою співачкою в історії.