Коломойський: Парламентська коаліція «Слуги народу» з екс-регіоналами неможлива

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що коаліція партії Володимира Зеленського «Слуга народу» з колишніми регіоналами у новому парламенті неможлива. Про це він розповів у інтервʼю виданню РБК-Україна.

«З Тимошенко можлива, з Ляшком, Гриценком. З нормальними людьми, а не зі зрадниками, які в Москву за консультаціями їздять», — сказав він.

Коломойський зазначив, що на жодні компроміси партія Зеленського з «Опозиційним блоком» не піде. «Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко», — додав він.

  • Журналісти проекту Bihus.info опублікували другу частину інтервʼю з бізнесменом Ігорем Коломойським. У ньому він розповідає про Юлію Тимошенко, Володимира Зеленского, Арсена Авакова і плани повернутися в Україну. theБабель наводить головні тези з розмови.
  • Адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського і соратник обраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан дав одне інтервʼю відразу двом виданням — «Українській правді» та «Новому времени». У ньому він розповів про передвиборчу кампанію Зеленського, стосунки з Коломойським, а також про майбутні кадрові рішення в офісі нового президента.