Соратник Зеленського Андрій Богдан хотів би очолити парламент або бути генпрокурором, «але планів немає»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Соратник обраного президентом Володимира Зеленського й особистий адвокат Ігоря Коломойського Андрій Богдан хотів би «наводити порядок у країні». Для цього він би хотів бути головою Верховної Ради або генеральним прокурором.

Про це він розповів у коментарі theБабелю.

Але на питання про ймовірність такого призначення прямо Богдан не відповів.

«Я б хотів бути головою парламенту або, можливо, генпрокурором, але таких планів у мене немає. Це мої філософські відповіді на ваші філософські запитання», — сказав він.

  • Адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського і соратник обраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан дав одне інтервʼю одразу двом виданням — «Українській правді» та «Новому времени». У ньому він розповів про передвиборчу кампанію Зеленського, стосунки з Коломойським, а також про майбутні кадрові рішення в офісі нового президента.
  • Земляк, бізнес-партнер і кращий друг Володимира Зеленського Сергій Шефір заявив, що команда нового президента не співпрацює з колишнім заступником глави Адміністрації президента (АП) Віктора Януковича Андрієм Портновим і колишнім власником медіа-групи «Інтер» Валерієм Хорошковським.