Вночі: аеропорт «Шереметьєво» відновив роботу, екс-адвокат Трампа відбув до вʼязниці на три роки, а в Нью-Йорку пройшов бал Met Gala

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вночі: аеропорт «Шереметьєво» відновив роботу, екс-адвокат Трампа відбув до вʼязниці на три роки, а в Нью-Йорку пройшов бал Met Gala

John Shearer / Getty Images for THR

У Нью-Йорку пройшов бал Met Gala

У перший понеділок травня у США відбувся щорічний бал Met Gala — одна з найважливіших та найочікуваніших подій у календарі моди. У 2019 захід був присвячений темі «Кемп: нотатки про моду». Увечері в понеділок, 6 травня, в Музеї мистецтв у Нью-Йорку зібралися зірки театру, кіно, музики, моди та спорту в найрізноманітніших вбраннях. Леді Гага влаштувала справжній перформанс, показавши не один, а одразу чотири костюми, а актор Біллі Портер весь убрався в золото.

Екс-адвокат Трампа Коен почав відбувати термін увʼязнення

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен вирушив відбувати трирічний термін увʼязнення. Його засудили за злочини, повʼязані з банківським і податковим шахрайством. Хоча Коен мав потрапити до вʼязниці ще в березні, суддя надав йому два місяці відтермінування для відновлення після хірургічної операції. Відбувати свій термін Коен буде в федеральній вʼязниці за 110 км від Нью-Йорка. На шляху до вʼязниці Коен заявив, що «ще багато залишилося нерозказаного» щодо його роботи на чинного американського президента.

Аеропорт «Шереметьєво» відновив роботу після катастрофи літака

Московський аеропорт «Шереметьєво», де згорів літак «Аерофлоту» Sukhoi Superjet 100 після аварійної посадки і загинула 41 людина, відновив роботу.

«Аеропорт «Шереметьєво» перейшов у штатний режим роботи. Завершено слідчі дії на аеродромі. ВС SSJ-100 переміщено на віддалену стоянку», — зазначили у прес-службі.

Землетрус магнітудою 7,2 бала стався у Папуа-Новій Гвінеї

Поблизу Папуа-Нової Гвінеї стався землетрус магнітудою 7,2 бали. Епіцентр землетрусу розташовувався за 33 км на північний захід від міста Булоло. Глибина залягання підземних поштовхів склала 127 км. Наразі немає ніяких повідомлень про ймовірні руйнування. Також у регіоні немає попереджень про цунамі, повідомляє Тихоокеанський центр попередження про цунамі.