Адвокат: Рубан повернувся в Україну ще наприкінці квітня і готується до судового засідання

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Підозрюваний у підготовці теракту екс-керівник центру «Офіцерський корпус» Володимир Рубан повернувся з Польщі в Україну ще наприкінці квітня. Про це theБабелю розповів його адвокат Валентин Рибін.

«Володя повернувся в Україну ще у 20-х числах квітня, він давно в Києві. Завтра буде на суді», — сказав Рибін у коментарі.

Захисник додав, що 7 травня відбудеться підготовче засідання, Володимир Рубан і Надія Савченко обовʼязково будуть на ньому присутні.

  • Підозрюваний у підготовці теракту екс-керівник центру «Офіцерський корпус» Володимир Рубан поїхав у Польшу, там у нього навчаються діти, яких він рік не бачив.
  • Нардепа Надію Савченко й екс-очільника організації «Офіцерський корпус» Володимира Рубана слідство звинувачує у спробі державного перевороту. Справа зараз слухається в суді. Наступне засідання відбудеться 7 травня.
  • Савченко затримали 22 березня 2018 року у Верховній Раді, після того як парламент зняв з неї недоторканність. Рубана затримали 8 березня 2018 року під час перетину лінії розмежування на Донбасі в контрольному пункті в’їзду та виїзду «Майорськ».