Зеленський хоче поставити камери в Адміністрації президента для прямих трансляцій та переїхати з Банкової у прозорий офіс

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Обраний президентом Володимир Зеленський хоче організувати відеотрансляцію з Адміністрації президента та перенести її з вулиці Банкової. Про це в інтерв’ю theБабелю розповів бізнес-партнер і кращий друг Зеленського Сергій Шефір.

«Це мрія. Вова — це ж взагалі така ракета, яку потрібно тримати, інакше полетить у космос. Він зараз каже: “Я хочу, щоб скрізь камери були, щоб у будь-який момент усі зайшли та подивилися. Я не хочу сидіти на [вулиці] Банковій, я хочу сидіти в нормальному європейському прозорому офісі”», — сказав він.

Шефір додав, що зараз команда нового президента шукає відповідний офіс, а також, що з Банкової хотіли раніше переїхати і третій президент Віктор Ющенко, і Петро Порошенко.

Водночас у Зеленського не готові переїжджати з Банкової за гроші з держбюджету.

«За гроші держави — точно ні. Ми ж винахідливі, але нас усі зупиняють. Ми говоримо, що знайдемо інвестора, який зробить. Нам кажуть, що це корупція. Усе сприймається погано, нас приземлюють. Але, звичайно, якийсь нормальний офіс дуже хотілося б. Тому що я був в АП на тій грудневій зустрічі Володимира з Порошенком, і там дуже некомфортно», — зазначив Шефір.

Повну версію інтерв’ю з Сергієм Шефіром читайте на сайті theБабеля у розділі «Тексти».

  • Сергій Шефір заявив, що команда Зеленського не співпрацює з колишнім заступником глави Адміністрації президента (АП) Віктора Януковича Андрієм Портновим і колишнім власником медіа-групи «Інтер» Валерієм Хорошковським.