У Чорному морі російський корабель обстріляв морську ціль

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Екіпаж сторожового корабля Чорноморського флоту Росії ««Пытливый» виконав артилерійські та ракетні стрільби в Чорному морі. Про повідомляє «Крим. Реалії» з посиланням на прес-службу Південного військового округу Росії.

«Під час навчань з ведення бою одиночним кораблем екіпаж на морському полігоні бойової підготовки провів підготовчі та залікові артилерійські стрільби по морській цілі, виконав вправи «розстріл плаваючої міни», а також вразив морську ціль двома ракетами зенітного ракетного комплексу «Оса», — мовиться в повідомленні.

Під час переходу морем на кораблі російські військові також провели тренування з організації вахтової служби під час радіаційного, хімічного та біологічного захисту корабля.

  • Раніше біля Севастополя під час навчань зламався десантний корабель ВМС Росії «Цезар Куніков».
  • Члени екіпажів трьох кораблів Чорноморського флоту Росії вимагали виплатити їм добові за бойові відрядження до Сирії, але після відмови командування подали колективний позов до суду. На суді командир військової частини і представник фінансової служби Чорноморського флоту заявили, що замість виплат моряки можуть розраховувати лише на «щомісячну надбавку за виконання завдань, безпосередньо повʼязаних із ризиком для життя і здоровʼя у мирний час», яку їм уже сплатили.