МЗС підтвердило, що в Росії перекинувся автобус з українцями. Є потерпілі

Автор:
Олена Мельник
Дата:
МЗС підтвердило, що в Росії перекинувся автобус з українцями. Є потерпілі

Пресслужба УМВС по Орловській області

В Орловській області в Росії в ДТП потрапив автобус з українцями, є потерпілі. Цю інформацію theБабелю підтвердили в консульській службі Міністерства закордонних справ, але подробиць поки не повідомляють.

«Постраждалі госпіталізовані, їм надається медична допомога. Консул підтримує контакт з медзакладами та Управліннням МНС в Орловській області. Деталі уточнюють», — повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

Як пишуть російські ЗМІ з посиланням на Міністерство внутрішніх справ РФ, вантажний автомобіль «КамАЗ» та рейсовий автобус Yutong зіткнулися на автодорозі М-2 «Крим». Після цього автобус перекинувся в кювет.

Понад 20 людей отримали травми, у багатьох удари та порізи. Всього в автобусі перебувало 54 людини. У регіональному УМВС уточнили, що транспортні засоби рухалися в попутному напрямку.

За даними ГУ МВС в Орловській області, автобус їхав із Києва, усі потерпілі — громадяни України.

По медичну допомогу звернулися 26 осіб. Більшість з них після огляду медики відпустили. Станом на ранок 30 квітня в Кромській центральній районній лікарні перебувало 12 осіб.