Вночі: в Daimler здивувалися лімузину Кім Чен Ина, з шахти «ЛНР» витягли 13 тіл, Байден зібрав $6 млн пожертв за добу

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Вибух на шахті «ЛНР»: рятувальники РФ витягли тіла 13 загиблих

Російські рятувальники витягли з аварійної шахти «Східкарбон» на окупованій території Луганської області тіла 13 загиблих. Про це повідомляє УНН.

На шахті «Східкарбон» у Лутугинському районі окупованої частини Луганської області стався вибух метану. За попередньою інформацією, через це безвісти зникли 17 осіб.

На даний момент тіла ще 4-х гірників продовжують шукати.

У Daimler відреагували на лімузин їхнього виробництва у Кім Чен Ина. Вони здивовані

У німецькій автомобільній компанії Daimler заявили, що вони здивовані наявністю броньованого лімузина їхнього виробництва у північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, враховуючи наявність санкцій, які діють проти цієї країни. Про це повідомляє NBC.

«Ми поняття не маємо, як ці автомобілі були доставлені в Північну Корею. Для Daimler правильний експорт продукції згідно із законом є основоположним принципом відповідальної підприємницької діяльності», — зазначила прес-секретар компанії Силка Моккерт.

Також вона розповіла, що компанія не підтримує ділових звʼязків із Північною Кореєю вже близько 15 років.

Джо Байден зібрав понад $6 млн для своєї президентської кампанії лише за добу

Кандидат на пост президента США від Демократичної партії Джо Байден за першу добу після оголошення про свої політичні амбіції зібрав $6,3 млн пожертв. Про це повідомляє Reuters.

Так, практично всі пожертви (97%) є невеликими сумами від понад 65 тис. американців. Вони відправляли Байдену по 200 доларів.

Згідно з законом США, кандидат у президенти США зобовʼязаний отримати пожертви від 65 тис. громадян, і Байдену вдалося виконати цю вимогу лише за добу.

Підкреслимо, що передвиборча президентська кампанія у США стартує в лютому 2020 року.

У Голлівуді поглумилися над зіркою Трампа на Алеї слави

На Алеї слави в Голлівуді вандали поглумилися над зіркою президента США Дональда Трампа, намалювавши на ній нецензурний напис. Про це повідомляє Redit.

Трохи згодом у мережі зʼявилося відео, як чоловік у шкіряній куртці дістає балончик і робить напис. Другий чоловік у плащі й капелюсі допомагає йому, підсвічуючи зірку ліхтариком на телефоні.

Уточнимо, що вже за кілька годин зірку позбавили напису «Путінська с**а».

«Формула 1»: через дорожній люк практику на Гран-прі в Баку довелося зупинити

Гран-прі Азербайджану гонки «Формула 1» у Баку довелося зупинити через погано закріплений дорожній люк, внаслідок чого було пошкоджено болід «Вільямс». Про це повідомляється на сторінці «Формули 1» у Twitter.

При цьому організатори Гран-прі стверджують, що провели всі необхідні тести й перевірки перед заїздами.

«Ця ситуація виникла через невизначену проблему, яка проявилася лише в ході сесії», — стверджують вони.

У той же час заступник керівника команди «Вільямс» Клер Вільямс заявила, що вони мають намір домагатися компенсації, оскільки болід отримав серйозні пошкодження.