Американська пара знущалася зі своїх 13 дітей. Їх засудили до довічного увʼязнення

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Американська пара знущалася зі своїх 13 дітей. Їх засудили до довічного увʼязнення

Matthew Ansley / Unsplash

Суд у штаті Каліфорнія засудив подружню пару Девіда та Луїзу Турпін до довічного увʼязнення за те, що вони тримали своїх 13 дітей під замком, били їх та змушували голодувати. Про це повідомляє NBC News.

«Чоловік і дружина визнали себе винним за 14 пунктами звинувачення. Серед них тортури, жорстоке поводження з дітьми, незаконне позбавлення волі та загроза життю. Під час винесення вироку, подружжя плакало та втирало сльози», — йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що за парою залишили право умовно-дострокового звільнення, яке вони можуть попросити через 25 років. Під час оголошення вироку, в суді також були присутні їхні діти.

«Мої батьки забрали у мене все життя. Тепер я забираю його назад. Може, життя й погана штука, але воно зробило мене сильнішою. Я бачила, як мій батько змінив мою матір. І вони майже змінили мене. Я боєць, я сильна», — сказала одна з дочок пари.

Що сталося?

У січні 2018 року на номер екстреної служби 911 надійшло повідомлення 17-річної дівчини з міста Перріс, розташованого неподалік Лос-Анджелеса. За її словами, мати і батько силоміць утримують її 12 братів і сестер.

Під час огляду будинку, дітей виявили в «темному приміщенні, в якому погано пахло». І хоча найстаршому з них було 29 років, виглядали вони значно молодше свого віку.