На «Олімпійському» — два концерти перед дебатами. Артисти зі сцен Зеленського й Порошенка перекрикують одне одного

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
На «Олімпійському» — два концерти перед дебатами. Артисти зі сцен Зеленського й Порошенка перекрикують одне одного

«Бабель»

На НСК «Олімпійський» триває розважальна програма перед дебатами кандидатів у президенти, які мають розпочатись о 19:00.

Як повідомляють кореспонденти theБабеля, стадіон розділений навпіл. В одну частину пропускають людей, які підтримують Петра Порошенка, в іншу — прихильників Володимира Зеленського.

У кожній із частин встановлені сцени, на яких одночасно відбуваються два концерти. На сцені кандидата Петра Порошенка виступив гурт «Плач Єремії», на сцені Володимира Зеленського — співак Артем Пивоваров. Зараз на сцені Порошенка — гурт Kozak System, у Зеленського поки перерва.

Трибуни з обох боків поки напівпорожні.

  • На одній зі сцен на НСК «Олімпійський», де ввечері 19 квітня виступатиме кандидат у президенти Володимир Зеленський під час дебатів із опонентом Петром Порошенком, виступатимуть українські виконавці. Це будуть Артем Пивоваров, Віктор Павлік, гурти KADNAY і «Мачете».
  • Проводити дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський» будуть двоє журналістів — голова правління «Громадського радіо» Андрій Куликов та керівник інформаційної служби телеканалу ICTV Олена Фроляк. Про це theБабелю повідомило джерело у штабі Петра Порошенка. Інформацію підтвердили самі ведучі.