Посольство США попереджає про можливі заворушення через дебати в Києві

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Посольство США в Києві попереджає про можливі заворушення на вулицях столиці та в інших містах країни через дебати кандидатів у президенти та вибори.

«Увечері 19 квітня в Києві відбудуться дебати кандидатів, у неділю, 21 квітня, — другий тур виборів президента. Мітинги та великі натовпи очікуються по всій країні, зокрема в центрі Києва», — йдеться в повідомленні.

У посольстві радять бути готовими до великої кількості поліції, перекриття вулиць, обмеження пересування та навіть обшуків.

  • Керівництво НСК «Олімпійський», де ввечері 19 квітня відбудуться дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка, опублікувало правила поведінки на події.
  • Національна поліція завершує підготовчі заходи щодо забезпечення громадського порядку під час дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК «Олімпійський». Біля самого стадіону вже посилили патрулювання правоохоронцями.
  • У Києві навколо НСК «Олімпійський» 19 квітня, у день проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, перекриють дороги. Також на патрулювання вийде велика кількість правоохоронців.