У США опублікували документ, що підтверджує співпрацю Зеленського з американською компанією. У команді кандидата це заперечували

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

На офіційному сайті Міністерства юстиції США опублікували документ, що підтверджує співпрацю американської компанії Signal Group Consulting і кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Документ опублікували 17 квітня.

У ньому зазначено, що компанія співпрацює з партією «Слуга народу» Зеленського через американця Маркуса Коена. Ціна послуг, як написано в договорі, складає $60 тис.

Раніше команда Зеленського запевняла, що не співпрацює з компанією Signal Group Consulting.

«Команда Володимира Зеленського не залучала жодних лобістських компаній або агентств для організації візиту нашого представника у США. У нас немає контракту з компанією «Сигнал Груп», — написали вони у Facebook.

Це стало відповіддю на розслідування журналістів «Радіо Свобода» про роботу лобістської компанії у США на Володимира Зеленського. У розслідуванні йшлося, що кандидат найняв лобістів, щоб покращити свій міжнародний імідж і організувати зустріч на високому рівні у США.

  • Кандидата у президенти Володимира Зеленського на виборах у другому турі підтримують у 2,6 разу більше українців, ніж Петра Порошенка. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг».
  • Шостий апеляційний адміністративний суд не визнав незаконною передвиборчою агітацією зустріч кандидата у президенти Володимира Зеленського та глави Франції Еммануеля Макрона, яка відбулася у Парижі 12 квітня.