Екс-нардеп Жванія спростував позов щодо заборони Порошенку та топ-чиновникам виїздити з країни

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Колишній депутат Верховної Ради Давид Жванія спростував подачу позову до Окружного адмінсуду Києва з вимогою заборонити президенту Петру Порошенку та топ-чиновникам виїжджати з країни, повідомляє «Українська правда».

«Я спростовую, ніякого позову я не подавав. У цьому дурдомі я приймати участі не хочу», — наголосив Жванія у коментарі виданню. Він додав, що зателефонував до Окружного адміністративного суду міста Києва, який опублікував відповідну інформацію, проте там відповіли, що вже не працюють.

«Я зранку буду звертатися до суду, щоб вони пояснили, яким чином з’явився позов. Вони пояснили, що це поштою хтось направив і вони оприлюднили на сайті, а я ніякої позовної заяви не надсилав», — стверджує Жванія.

За словами екс-нардепа, позов не зареєстрований та не має номера. «Його просто вивісили на сайт, що така заява є, підписів немає, це просто хаос. Якщо б я подавав таку заяву, так я би вийшов і сказав про це. Це дуже серйозна заява для того, щоб це поштою надсилати в суд», — зауважив Жванія.