Режисер Бекмамбетов зніме фільм про розстріл у керченському коледжі. Картина буде в форматі Screenlife

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Казахстанський і російський кінорежисер Тимур Бекмамбетов почав створення фільму про масовий розстріл у коледжі Керчі, який 17 жовтня 2018 року влаштував студент Владислав Росляков.

Як пише Tjournal, картина, яку продюсує Бекмамбетов, буде у форматі Screenlife — дія фільму завжди розгортається на екранах девайсів у соціальних мережах, у браузерах, на YouTube.

Screenlifer

«Фільм розповість історію не тільки самого Рослякова, але і загиблих, і тих викладачів та учнів, які вижили. Щоб запобігти в майбутньому таким подіям, автори фільму хочуть зʼясувати, як могла статися ця трагедія, дослідити питання безпеки в навчальних закладах, розповісти про життя та проблеми підлітків, на які зазвичай не звертають увагу дорослі», — розповів представник компанії «Базелевс», що працює над фільмом.

За словами сценариста картини Ксенії Леонової, одну з основних ролей у фільмі буде займати журналіст, який веде розслідування і «не виходить з дому після перелому хребта, весь час жере гамбургери й на всіх бурчить».

Орієнтовна дата виходу стрічки поки невідома.

Зазначимо, що «Базелевс» і Бекмамбетов зняли у стилі Screenlife фільми «Прибрати з друзів», «Пошук» і «Профайл». Режисер більш відомий картинами «Нічна варта», «Денна варта», «Особливо небезпечний» та «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів».