Матіос вирушив молитися на Афон. Соцмережі пишуть про його втечу з країни

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос вирушив на гору Афон у Греції, повідомило theБабелю джерело в Генеральній прокуратурі.

За словами джерела, Матіос поїхав туди молитися. У той же час у соцмережах стала поширюватися інформація про те, що керівник військової прокуратури нібито втік з країни.

«Толік Матіос покинув країну. Зеленському та Коломойському він не потрібен, бо вони зрадників не купують, а Петро буде його наздоганяти навіть не за злиття інформації про Свинарчуків, а за відео з сином», — пише блогер Василь Кручак.

«Кажуть, Матіос терміново покинув країну. Логічно, зрадники не потрібні нікому — ні Порошенку, ні Коломойському», — написав політолог Віктор Таран.

У кінці лютого журналісти Bihus.Info опублікували серію матеріалів про розкрадання в оборонному секторі країни. Згідно з розслідуванням, син уже екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського є одним з організаторів схем з розкрадання. Ці схеми принесли бенефіціарам мінімум 250 млн грн, а серед фірм, які в них брали участь, називають колишній завод Петра Порошенка.