«Ви купите?» Порошенко відповів на питання, чому не продав свій бізнес

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Президент Петро Порошенко розповів, чому досі не продав свій бізнес. Про це він заявив, відповідаючи на питання кореспондента theБабеля.

«Ви купите? Я вам продам», — зазначив він.

Зазначимо, що перед цим Порошенко розповідав на прес-конференції на НСК «Олімпійський» про сліпий траст і корпорацію «Рошен».

Також журналістка theБабеля поцікавилася у нього, чи не здається йому, «що час згаяно».

«По-перше: я твердо вірю в перемогу. По-друге: я це роблю абсолютно не для Порошенка. Я вважаю, що це той хрест, який я, як президент і лідер українського народу, повинен нести. І я буду робити все, щоб захистити державу. Це моє розуміння. Я впевнений у своїй перемозі», — уточнив він.

  • Кандидат у президенти Петро Порошенко готовий прийти 19 квітня на НСК «Олімпійський» ,але тільки якщо це не буде суперечити закону. Про це заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.
  • «Національний корпус», «Національні дружини», полк «Азов» і повʼязані з ними організації не будуть проводити акції 14 квітня на НСК «Олімпійський», де сьогодні мали пройти передвиборчі дебати за участю президента Петра Порошенка і кандидата в президенти Володимира Зеленського.