У Лондоні водій врізався в машину посла України. Його зі стріляниною затримала поліція

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Правоохоронці Лондона оточили район Холланд-парк у Кенсінгтоні після того, як біля посольств України, Греції і Камеруну пролунали постріли. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

«Озброєна поліція відкрила вогонь по автомобілю, який врізався в машину українського посла в Лондоні. Інцидент стався рано-вранці в Холланд-парку. За словами прес-секретаря посла Наталії Галібаренко, чоловік-винуватець ДТП представляв загрозу», — йдеться в повідомленні.

Також у прес-службі посольства уточнили, що, попри розповсюджену в мережі інформацію, з автомобіля винуватця не було зроблено жодного пострілу. На даний момент відомо, що ніхто зі співробітників посольства не постраждав.

В той же час про стан людини, яка спровокувала ДТП, поки нічого не відомо. Представник посольства України не зміг уточнити імʼя або національність затриманого.

  • Генеральний прокурор Юрій Луценко відмовився називати імена людей, яких, за його словами, просила не переслідувати посол США в Україні Марі Йованович. Про це завив народний депутат Мустафа Найєм.
  • Вільнюське управління Служби розслідувань Литви затримало генерального директора Литовської асоціації палат торгівлі, колишнього посла Литви в Росії Рімантаса Шідлаускаса. Його підозрюють у зловживанні посадою.