«Нічого поганого про товаришів дитинства не скажу». Екс-учасник «Студії «Квартал 95» Манжосов пояснив, навіщо збирав прес-конференцію

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Колишній артист «Студії «Квартал 95» Денис Манжосов заявив, що не планував розкривати який-небудь компромат про кандидата в президенти Володимира Зеленском на прес-конференції в четвер. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

«2—3 тижні тому я випустив влог, де дівчинка брала у мене інтервʼю, я висловив у ньому позицію. Після нього мій телефон не замовкав, і я прийняв рішення, що сам для себе я повинен зробити велике інтервʼю», — розповів він.

Артист додав, що багато журналістів хочуть чути брудні речі про його «друга і товариша дитинства». «Я зібрав прес-конференцію з однією метою: щоб віч-на-віч донести людям, що, не дивлячись на те, що сталося між нами багато років тому, не може бути такого, щоб я казав щось погане про моїх товаришів», — сказав Манжосов.

Він пояснив, що приїхав на конференцію набагато раніше. Організатори повідомили, що до початку заходу лишилося близько 40 хвилин. «Я сів у машину, поїхав пити каву. Хвилин через 15—20 мені подзвонили організатори і сказали, що будівля замінована, що краще не зʼявлятися, тут буде щось погане», — додав він.

Манжосов підкреслив, що дуже засмутився і вибачився перед представниками ЗМІ. «Люди хотіли поговорити. Що сталося? Я не знаю», — додав артист.

Разом з тим, Манжосов додав, що у цій передвиборчій кампанії він не підтримує Зеленського і має на це особисті причини. Звинувачення у тому, що він узяв гроші за цю прес-конференцію, артист пояснив острахом провокацій з боку його колишніх колег.

На питання ведучого, чи бачив Манжосов, щоб Зеленський вживав наркотики, артист відповів: «Це усе брехня і фарс».

  • Прес-конференція Манжосова у четвер не відбулася. Він не приїхав у приміщення Українських Новин, де була анонсована зустріч із журналістами. Захід мав розпочатися о 15:30. До початку події правоохоронці отримали повідомлення про замінування приміщення.
  • Керівнику прес-центру агентства, яка займалася організацією прес-конференції, прийшло смс-повідомлення, в якому йшлося, що Манжосов пішов через погрози.
  • Перед початком заходу артист і автор «Кварталу» Олександр Пікалов заявив, що причиною прес-конференції Манжосова є бажання «заробити на передвиборчій боротьбі».