Netflix скасував премʼєру фільму із зіркою «Відчайдушних домогосподарок». Вона зізналася в хабарі за вступ доньки в університет

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Стримінговий сервіс Netflix відклав дату премʼєри фільму з Фелісіті Гаффман у головній ролі після того, як актриса визнала провину в шахрайстві при вступі її доньки в американський університет. Про це пише The Guardian.

Netflix відклав реліз романтичної комедії «Otherhood», яка мала бути показана 26 квітня. У фільмі знімаються Гаффман, Патрісія Аркетт та Анджела Бассетт. Нову дату виходу картини сервіс поки не оголосив.

Напередодні Фелісіті Гаффман і ще 12 зоряних американських батьків визнали, що давали хабарі за вступ своїх дітей в престижні університети. Гаффман визнала себе винною в тому, що заплатила $15 тис. хабара за те, щоб її старша дочка добре здала вступні тести.

  • Дві студентки подали в суд на низку університетів США через скандал зі вступом у ці виші дітей багатих батьків за хабарі. Позов у федеральний суд в Сан-Франциско подали студентки Стенфордського університету Еріка Олсен і Калеа Вудс. Дівчата стверджують, що їм «було відмовлено у справедливій можливості для вступу».
  • Міністерство освіти США почало розслідування проти восьми елітних університетів через цей скандал. Йдеться про Єльський університет, Університет Вейка Фореста, Університет Сан-Дієго, Стенфордськй, Джорджтаунський та Техаський університет в Остіні, Університет Південної Каліфорнії і Каліфорнійський університет в Лос-Анджелесі.