Меркель «забула» зустріти Терезу Мей перед будівлею канцелярії в Берліні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Премʼєр-міністр Великої Британії Тереза Мей прибула до Берліна для переговорів про Brexit з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель, але глава німецького уряду не вийшла її зустріти, пише Politico.

Меркель традиційно зустрічає важливих гостей на червоній доріжці біля канцелярії, але коли підʼїхала машина британського премʼєра, голова німецького уряду її не зустрічала, і Мей попрямувала в будівлю.

Через кілька секунд Мей і Меркель зʼявилися, пройшли назад по червоній доріжці, потиснули руки перед фотокамерами та потім повернулися в канцелярію. За даними німецьких ЗМІ, канцлер вибачилася за запізнення.

  • У жовтні минулого року Мей почала свій виступ на конференції Консервативної партії, танцюючи під пісню гурту АВВА “Dancing Queen”. Мей весело пританцьовувала, коли йшла до трибуни. Ще кілька секунд вона вітала присутніх, продовжуючи танцювати.
  • Пізніше глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер під час конференції почав танцювати, помахуючи руками та плечима. Так він вирішив потролити Терезу Мей.