Власник «Хортиці» Черняк заявив про обшуки на його підприємствах. Підозрює, що їх замовив Гладковський-молодший

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Власник «Хортиці» Черняк заявив про обшуки на його підприємствах. Підозрює, що їх замовив Гладковський-молодший

Гонтар Володимир / УНІАН

Український бізнесмен, власник брендів «Хортиця», Shustoff і «Мороша» Євген Черняк заявив, що на його підприємствах одночасно відбулися обшуки.

«Блокують відвантаження, перевіряють документацію, тягнуть час. Такого в мене не було з часів Януковича», — написав Черняк у Facebook.

Він повʼязує обшуки з судовим позовом, який отримав проти себе від Ігоря Гладковського (раніше мав прізвище Свинарчук) — сина колишнього радника РНБО Олега Гладковського.

  • 30 березня син колишнього заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Ігор Гладковський подав до суду на власника брендів «Хортиця», Shustoff і «Мороша» Євгена Черняка через пост у Facebook. Той охарактеризував Гладковського як людину, у якої відсутня мораль і совість.
  • Журналісти Bihus.Info опублікували розслідування, згідно з яким син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського є одним з організаторів схем з розкрадання в оборонному комплексі. Ці схеми принесли бенефіціарам щонайменше 250 млн грн, а серед фірм, які в них брали участь, називають колишній завод Петра Порошенка.