Зірку NBA звинуватили у зґвалтуванні. Адвокат спортсмена заявив, що це «вимагання»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Зірку NBA звинуватили у зґвалтуванні. Адвокат спортсмена заявив, що це «вимагання»

Kristaps Porzingis / Facebook

Латвійського баскетболіста клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) «Даллас Маверікс» Крістапса Порзінгіса звинувачують у зґвалтуванні. Поліція Нью-Йорка порушила справу стосовно зіркового спортсмена. Про це пише New York Post.

Дівчина, яка звинуватила баскетболіста у зґвалтуванні та подала на нього до суду, заявила, що інцидент стався 7 лютого 2018 року, після матчу з «Мілуокі». Під час цього матчу латвієць зазнав серйозної травми — він пошкодив передню хрестоподібну звʼязку. Через цю травму відіграв всього 11 хвилин матчу, після чого спортсмен нібито прийшов до неї в гості, але потім пішов до себе. Пізніше, близько другої години ночі, запросив дівчину до себе і зґвалтував. Вона також зазначила, що у момент зґвалтування баскетболіст вдарив її кулаком в обличчя.

Після інциденту жертва сказала, що вона домовилась з баскетболістом про те, що в обмін на її мовчання, він заплатить $68 тисяч. Однак обіцяні гроші він так і не виплатив, тому дівчина пішла до поліції.

Представники Порзінгіса зробили заяву про те, що секс між ним та дівчиною був за взаємною згодою. На думку адвоката спортсмена, дівчина займається вимаганням.