У Маріуполі затримали чоловіка, який три роки надсилав порно на телефони працівників поліції

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
У Маріуполі затримали чоловіка, який три роки надсилав порно на телефони працівників поліції

Fernando Hernandez / Unsplash

В Маріуполі правоохоронці затримали телефонного хулігана, який майже три роки тероризував працівників поліції, надсилаючи їм на мобільні телефони та в соцмережі порноматеріали. Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

«У листопаді 2018 року до Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла оперативна інформація про факти дискредитації співробітників поліції. На мобільні телефони поліцейських та на їхні сторінки у соцмережах надходили матеріали порнографічного змісту», — йдеться в повідомленні.

Працівники управління департаменту внутрішньої безпеки разом з кіберполіцією провели низку розшукових заходів та зібрали достатньо доказів причетності до зазначеного злочину 36-річного мешканця Маріуполя. За місцем проживання зловмисника проведено санкціонований обшук. Вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

Відомо, що чоловік надсилав порнографічні матеріали з метою морального тиску та через особисте неприязне ставлення до поліції загалом. Також у Нацполіції розповідають про більш ніж десяток потерпілих. Усі вони написали заяви до управління департаменту внутрішньої безпеки.

За скоєне зловмиснику світить від 3 до 7 років позбавлення волі.