У Києві біля будівлі ВККСУ облили зеленкою суддю господарського суду Харківської області. Він каже, що конфліктів у нього не було

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Києві біля будівлі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККСУ) невідомий облив зеленкою суддю господарського суду Харківської області Віталія Усатого.

Як повідомляє прес-служба ВККСУ, Усатий прийшов у комісію для участі у процедурі кваліфікаційного оцінювання.

«Вища кваліфікаційна комісія суддів України рішуче засуджує подібні ганебні прояви насильства і послідовно продовжує здійснювати всі процедури в рамках проведення судової реформи», — йдеться у повідомленні.

У поліції Києва зазначили, що напад стався, коли суддя вийшов з автомобіля.

«Сьогодні о девʼятій годині в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Генерала Шаповала Соломʼянського району столиці невідомий облив зеленкою чоловіка. На місці події потерпілий розповів, що до нього підійшов невідомий у капюшоні, бризнув зеленкою і зник. Правоохоронці переглядають записи з камер відеоспостереження і проводять заходи для розшуку зловмисника. Потерпілий — суддя господарського суду Харківської області. За словами чоловіка, в останній час конфліктів у нього ні з ким не виникало», — повідомили в поліції.

Правоохоронці розшукують нападника і вирішують питання про відкриття кримінальної справи.