Лесбійка Доббі та «стоп-слово» Герміони. Користувачі соцмереж висміяли слова Роулінг про сексуальне життя Дамблдора

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Користувачі соцмереж висміяли слова Джоан Роулінг про те, що один із головних персонажів її книг про Гаррі Поттера — директор Хогвартса Альбус Дамблдор мав сексуальні стосунки з іншим персонажем — темним магом Геллертом Ґріндевальдом. Разом з цим користувачі пофантазували про можливі заяви письменниці на тему сексуального життя інших персонажів.

Про що йдеться?

Як пише RadioTimes, в середині березня вийшов Blu-Ray диск фільму «Фантастичні звірі: злочини Ґріндевальда» з коментарями Роулінг, яка виступила сценаристом картини. Письменниця заявила, що стосунки героїв цієї франшизи — Дамблдора і Геллерта Ґріндевальда — мали сексуальний підтекст.

Інтернет миттєво відреагував на ці слова, багато в чому звинувативши Роулінг у спробі привернути увагу до фільму. Користувачі соцмереж стали використовувати шаблони формату «ніхто». Вони жартували про те, що нового могла б розповісти письменниця про персонажів своєї франшизи.

«Ніхто/Дж. К. Роулінг: У Волан-де-Морта не було носа, тому що він був кокаїновим наркоманом»:

«Абсолютно ніхто:/Дж. К. Роулінг: Луна Лавгуд була бісексуальною про-чойс вуаєристкою і на чверть китаянкою. «Вінгардіум Левіоса» було стоп-словом Герміони. Люціус Мелфой був куколдом. Про це ніколи не говорили, але й так було зрозуміло».

«Ніхто:/Дж. К. Роулінг: Доббі любить золотий дощ»:

«Ніхто:/Абсолютно ніхто:/Дж. К. Роулінг: Розподіляючий капелюх був коханкою Дамблдора, коли Ґріндевальда не було поруч. До речі, Доббі — лесбійка»:

«Ніхто:/Дж. К. Роулінг: Професор Квіреллу подобався пеггінг»:

«Ніхто:/Дж. К. Роулінг: Скоро вийде секс-відео зі Снейпом»:

«Ніхто:/Дж. К. Роулінг: Знаєте, що ще було [розміром] девʼять і три чверті?»:

«Ніхто:/Дж. К. Роулінг у 2030: Волан-де-Морт був депресивним темношкірим геєм».