Зірка популярної групи Big Bang з Південної Кореї йде з шоу-бізнесу через секс-скандал

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Зірка популярної групи Big Bang з Південної Кореї йде з шоу-бізнесу через секс-скандал

YG Entertainment / Flickr

Один з найуспішніших музикантів Південної Кореї Синні (справжнє імʼя Лі Син Хен), 28-річний учасник поп-групи Big Bang, оголосив про свій відхід з шоу-бізнесу через день після того, як він опинився в центрі секс-скандалу, пише ВВС .

Співака звинувачують у тому, що він організовував сексуальні послуги потенційним інвесторам в його компанії Yuri Holdings, яка керує його розважальним та ресторанним бізнесом. Стверджується, що музикант намагався знайти повій для клієнтів за допомогою групового чату в додатку для обміну повідомленнями KakaoTalk у 2015 році. Він також нібито брав участь у чаті, де таємно знімали секс-відео. Приховані кліпи з камери, як стверджується, записав інший співак K-pop — Чон Джун Ен.

Big Bang складається з пʼяти чоловік. Група продала понад 140 мільйонів платівок з моменту їхнього дебюту в 2006 році. Музиканти відомі як Kings of K-pop. K-pop — музичний жанр, що виник у Південній Кореї і увібрав у себе елементи західного електро-попу, хіп-хопу, танцювальної музики та сучасного ритм-н-блюзу. Зʼявившись спочатку як музичний жанр, K-pop перетворився на масштабну музичну субкультуру, що має мільйони шанувальників серед молоді в усьому світі.

  • Американська кінокомпанія Warner Brothers проведе внутрішнє розслідування після того, як її голову Кевіна Тсюджихару запідозрили в зловживанні посадою на користь акторки Шарлотти Кірк.
  • Сенатор від штату Арізона, республіканка Марта Максаллі заявила, що під час служби у Військово-повітряних силах США її зґвалтував офіцер.