Apple проведе презентацію 25 березня. Компанія може запустити новий відеосервіс — конкурент Netflix

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Компанія Apple анонсувала чергову презентацію на 25 березня. Вона відбудеться у Театрі Стіва Джобса, розташованому на території кампуса Apple Park у місті Купертіно (штат Каліфорнія). Як пише агентство Reuters, очікується, що на заході представлять новий теле - і відеосервіс.

Раніше джерела агентства повідомляли, що у квітні компанія планує запустити сервіс потокового телебачення. Однак у своєму запрошенні Apple не уточнила тему презентації, вказавши в анонсі лише, що «настав час шоу» (Itʼs show time).

Apple вже давно натякає на новий відеосервіс, вклавши $2 млрд у виробництво власного контенту в Голлівуді. За даними Reuters, новий сервіс буде пропонувати передплату на канали Starz і CBS Corp., продукти медіа-компанії Viacom Inc і Lions Gate Entertainment Corp., а також на власний оригінальний контент Apple.

Якщо телевізійний сервіс буде запущений у всьому світі, він стане конкурентом Netflix і Amazon Video. Він, ймовірно, буде поширюватися через App Store, який зараз доступний у понад 100 країнах.