Падіння Boeing в Ефіопії: грек дивом запізнився на дві хвилини на літак у Кенію, що розбився

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Житель Афін Антоніс Мавропоулос дивом запізнився на дві хвилини на ефіопський рейс Boeing 737 компанії Ethiopian Airlines, що прямував до Кенії і впав після шести хвилин польоту.

Про це грек написав на своїй сторінці у Facebook та опублікував фото квитка на рейс.

Мавропоулос розповів, що його не пустили на рейс, оскільки він не встиг здати багаж і на кілька хвилин запізнився. За його словами, він сильно обурювався і бачив, як інші пасажири рейсу сідають на свої місця.

Співробітники аеропорту оформили греку квиток на інший рейс та відвели його в зону очікування. Через три години, коли він сідав на інший літак, його знову не пустили на борт і відвели в кімнату поліції.

Мавропоулос продовжив обурюватися, але поліцейський сказав йому «дякувати Богові, бо я був єдиним пасажиром, який не піднявся на борт літака ET 302, що був втрачений».

«І ось чому вони не можуть відпустити мене, поки не визначать, хто я, тому що я не потрапив на рейс тощо. Спочатку я думав, що він бреше, але вираз його обличчя не залишив жодних сумнівів», — написав він.

Чоловік додав, що відчув шок, але після усвідомив, що це був щасливий день.

Відзначимо, що серед загиблих було 19 співробітників Організації Обʼєднаних Націй, які летіли на засідання Асамблеї з навколишнього середовища. Мавропоулос є президентом некомерційної Міжнародної асоціації з твердих відходів і теж мав летіти на засідання.