CNN: Готель в Австралії придумав номери для аборигенів. Вони обставлені дешевими меблями та майже не прибираються

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Мережа готелів Ibis Styles Alice Springs Oasis в Аліс-Спрінгс (Австралія) селила корінних жителів у спеціально відведені номери, які практично не прибирали. Про це стало відомо завдяки розслідуванню Австралійської мовної корпорації, передає CNN.

«Керівництво готелю в Еліс-Спрінгс повідомило працівникам, що для корінних жителів будуть виділені спеціальні номери, які будуть менш доглянутими. Це були кімнати зниженого стандарту: обставлялися меблями низької якості, а постільна білизна не утримувалася в належному стані», — йдеться в повідомленні.

Більше того, джерело журналістів серед працівників готелю також передало електронні листи від керівництва, у яких були прописані відповідні вказівки.

«Ці апартаменти повинні називатися громадськими кімнатами, і ми постараємося обмежити їх тільки тими, які приходять з громад. Працівники реєстрації, будь ласка, виявляйте ініціативу і розподіляйте людей відповідно», — підкреслено в одному з документів.

У той же час місцеві репортери виявили в одному з таких номерів брудну постільну білизну, залишки їжі на підлозі у ванній і навіть одяг, який у шафі лишив попередній гість.

Керівництво мережі готелів уже почало за цим фактом «внутрішнє розслідування» та культурний тренінг для працівників готелю «Еліс Спрінгс».

  • Спроектований художником Демʼєном Герстом номер у готелі Palms Resort Casino у Лас-Вегасі коштує $100 тис. за ніч і вважається найдорожчим у світі.