«Це було відомо й до мене». Кисельов не повʼязує вирок племіннику зі своїм інтервʼю про його підготовку до участі у війні на Донбасі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Російський телеведучий Дмитро Кисельов вважає, що вирок німецького суду його племіннику не повʼязаний із зізнаннями телеведучого про участь родича у війні на Донбасі, повідомляє радіостанція «Говорит Москва».

«Це все було відомо і до мене. Я тут не був першоджерелом цієї інформації. Ну, це публічна інтерпретація. Про те, чим займався Сергій, було відомо і без мого інтервʼю», — заявив Кисельов в інтервʼю радіостанції.

За його словами влада Німеччини не хоче розкривати свої джерела. «Це звичайна історія, тут немає нічого нового. Ми звикли до хейтерских зауважень. У нас сильний імунітет проти цього», — підкреслив російський телеведучий.

  • Напередодні суд у німецькому Мюнхені посадив племінника Дмитра Кисельова — 48-річного Сергія Кисельова — на 2 роки і 3 місяці. Його визнали винним у тому, що він у 2014 році пройшов військову підготовку в таборі Санкт-Петербурга і готувався воювати на Донбасі за «ДНР».