Гендиректор Timeʼs Up, яка бореться з сексуальними домаганнями, пішла з посади. Її сина звинуватили в «недоречних дотиках»

Автор:
Борис Васильківський
Дата:
Гендиректор Timeʼs Up, яка бореться з сексуальними домаганнями, пішла з посади. Її сина звинуватили в «недоречних дотиках»

Twitter / Lisa Borders

Група Timeʼs Up, яка виступає проти сексуальних домагань на робочому місці, оголосила на своїй сторінці в Instagram, що відставка її генерального директора Лізи Бордерс стала результатом звинувачення її сина в сексуальному насильстві.

Що сталося?

The Los Angeles Times повідомляє про жінку, яка звинуватила сина Бордерс в домаганнях після сеансу лікувального масажу, які полягали у «недоречних дотиках». Його адвокат, зі свого боку, показав журналістам логи обміну повідомленнями, в яких жінка після масажу дякувала йому, і підкреслив, що мова про домагання в цьому епізоді не йдеться.

Як відреагувала Бордерс?

Ліза Бордерс повідомила іншим керівникам Timeʼs Up про ситуацію навколо свого сина та протягом доби прийняла рішення покинути посаду президента і генерального директора групи. У Timeʼs Up відзначили, що це — правильне рішення у ситуації, що склалася.

  • Timeʼs Up була заснована в січні 2018 року за підтримки великих голлівудських діячів у відповідь на звинувачення в сексуальних домаганнях, що охопили кіноіндустрію. Timeʼs Up заснувала фонд правового захисту у розмірі $13 млн і организовала успішні кампанії, такі як «відключення червоної килимової доріжки» на «Золотому глобусі» 2018 року.