Google запустив YouТube Kids в Україні. Сервіс — безкоштовний, рекламу обіцяють суворо контролювати

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Сервіс для перегляду дитячого контенту YouТube Kids став доступним в Україні, повідомляється у блозі «Google Україна».

У компанії відзначили, що з моменту свого запуску у США чотири роки тому YouTube Kids став одним з найпопулярніших додатків для дітей, тепер він доступний в Україні. «Тепер стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду, щоб діти могли насолоджуватися переглядом відеоконтенту, який підходить для всієї родини, на YouTube Kids», — повідомили в компанії.

«Google Україна» підкреслює, що у додатку YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини. «Тут ви зможете знайти улюблені мультфільми ваших дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу», — зазначили в компанії.

В Google окремо підкреслили, що додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами, всі оголошення чітко позначені як реклама і попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами. «Це означає, що на YouTube Kids, наприклад, не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, та клікабельна реклама», — підкреслили в «Google Україна».