Зірку серіалу «Імперія» заарештували за інсценування нападу на нього прихильників Трампа

Автори:
Олег Панфілович, Борис Васильківський
Дата:
Зірку серіалу «Імперія» заарештували за інсценування нападу на нього прихильників Трампа

Chicago Police Department via Getty Images

Поліція Чикаго заарештувала зірку серіалу «Імперія» Джуссі Смоллета за підозрою в інсценуванні нападу на себе, повідомила поліція у своєму Twitter.

36-річний чорношкірий актор, який відкрито називає себе геєм, в кінці січня повідомив у соцмережах про напад на нього двох «явних прихильників президента США Дональда Трампа».

Під час атаки зловмисники накинули йому на шию петлю з мотузки й облили відбілювачем. При цьому вони нібито вигукували расистські та гомофобні образи.

Пізніше поліція затримала двох братів за підозрою в нападі, але згодом відпустила їх «через нові докази у справі». Після цього правоохоронці запідозрили Смоллета в інсценуванні атаки. Як припускають у поліції, можливо, він це зробив для того, щоб привернути до себе увагу і домогтися підвищення зарплатні. Якщо провину актора доведуть, йому загрожує до трьох років увʼязнення.

Хто такий Джуссі Смоллет?

Американський актор і співак. Найбільш відомий за ролями в серіалах «Проект Мінді», «Помста» та «Імперія». Також знявся у фільмі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт».