«Готовий поборотися за його голос». Садовий відповів на три вимоги Вакарчука

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
«Готовий поборотися за його голос». Садовий відповів на три вимоги Вакарчука

Фото надане Львівською міською радою

Кандидат у президенти і мер Львова Андрій Садовий вирішив поборотися за голос українського виконавця Святослава Вакарчука і записав відповідь на його відеозвернення під назвою «Три умови до кандидата». Про це він повідомив у своєму блозі на сайті «Українська правда».

Що сказав Садовий?

По-перше, він заявив, що готовий вступити у дебати з опонентами. «Перші вже провів минулого тижня з Анатолієм Гриценком. Свої попередні кампанії у Львові вигравав, зокрема за рахунок відкритих дебатів з опонентами. Насправді, це дуже крутий виборчий інструмент», — зазначив мер Львова.

Відповідаючи на друге питання Вакарчука, Садовий наголосив, що бачить на посаді генпрокурора і міністра оборони парламентарів Оксану Сироїд і Тараса Пастуха. Головою Нацбанку політик бачить керівника «Райфайзен банк «Аваль» Володимира Лавренчука. А ось імʼя і прізвище начальника Генштабу він називати відмовився, оскільки це «створить йому моментальні проблеми на службі».

На третю вимогу Вакарчука Садовий відповів, що створив спеціальний сайт, на якому можна відстежувати реалізацію його програми у відсотках.

Що таке «Три умови від Вакарчука»?

Напередодні лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук назвав три вимоги до кандидата в президенти, за якого буде голосувати на виборах 31 березня 2019 року. Він також нагадав, що не має планів відкрито підтримувати жодного з них. На думку Вакарчука, кандидат у президенти повинен взяти участь у теледебатах з опонентами; має назвати імена членів своєї команди і повинен продемонструвати на реальних фактах, як він чи вона виконували свої обіцянки в минулому.

За допомогою цих трьох умов співак порадив обирати президента пересічним українцям.