Букмекерська контора Bwin приймає ставки на переможця виборів президента. Тимошенко змістилась на третє місце

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Букмекерська контора Bwin продовжує приймати ставки на результат президентських виборів в Україні. Були підвищені ставки на перемогу Володимира Зеленського на майбутніх президентських виборах до 3 до 1 (з 4 до 1), ставки на Юлію Тимошенко знизилися — 3,75 до 1 (з 2,9 до 1). Таким чином, Зеленський опинився на другому місці.

Ставки на перемогу Порошенка залишилися такими ж — 1,95 до 1. У Гриценка, Ляшка і Садового — 51 до 1.

Що таке Bwin?

Одна з найбільших світових букмекерських контор, раніше відома як Bet-and-win. Бренд гральної онлайн-компанії, яка належить GVC Holdings. За даними з відкритих джерел, сукупний дохід холдингу від ставок у минулому році склав €654 млн.

  • За даними центру «Соціальний моніторинг» і Українського інституту соціальних досліджень імені О. Яременка, в січні пʼятірку лідерів президентських виборів 2019 складають Тимошенко, Зеленський, Бойко, Гриценко і Порошенко.
  • Раніше букмекеры вважали найбільш імовірним переможцем Юлію Тимошенко. Ставки на її перемогу приймалися з коефіцієнтом 2,5 до 1. На другому місці — президент Петро Порошенко з коефіцієнтом 3,5 до 1. На третьому місці — артист Володимир Зеленський, ставки на його перемогу приймали з коефіцієнтом 4,5 до 1.